Fargerikt interiør

bangs
Vet ikke om det er lyset og utlandet som påvirker, men her i Jordan blir jeg inspirert av mer farger. Det finnes liksom mer plass for skarpere kontraster og knæsjere farger. Tre ting som fanget meg i bildet over; den helt fantastiske nyansen turkis på veggen, den blå prikkete kjolen og frisyren til Michelle Williams.

Köpenhamn

Elsa Billgren som har bodd i The Apartment leiligheten nylig tok dette fantastiske bildet fra deres utleieleilighet. Falt umiddelbart for det bordet! Liker at det er langt og smalt og med en klar farge. Dessverre  litt utenfor min pricerange.

 

Hilsen fra et 34 graders Amman.
Fargerikt interiør

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s