Sommerhus som investeringsobjekt

Hei fine blogglesere!
Jeg går inn i den tredje langhelgen denne måneden. Har unnet meg en kanne med svensk Löfbergs Lila kaffe til omveksling fra min daglige sure Nescafe (haha) og har en surrende lita jente som leker i bakgrunnen.
Et innlegg jeg har på hjertet handler om sommerhus. Har tenkt litt fram og tilbake på det i noen år. Sondert på Hemnet. Litt på Finn. Mest rimelig er jo Sverige, så det er der det er aktuelt på sikt. Det er ingenting man raskt hopper inn i, en prosess som kan få ta noen år.
Tenker på sommerhus som en investering istedenfor pensjon, fonder eller aksjer. Gevinst på eiendom eller boligkarriere er jo ikke så fint. Men noe veldig mange likevel gjør. Det skal jo bare være hjerte, ingen strategi bak eller utspekulert plan. At man får boltre seg i renovering, fargevalg, secondhandmøbler, samtidig som man får et fantastisk sted å henge på sommeren. Ja mye morsommere en de kjedelige aksjene.
Så ja, jeg tenker at det skal være en god investering. Derfor analyserer jeg mange faktorer som påvirker prisutvikling og potensiale når jeg kikker på de små husene. Tenker på beliggenhet, om det er nære til vann eller hav, offentlig transport, standard, der man kan gjøre mye selv, men helst ikke de store tingene som har med tak, rør og avløp og gjøre . Bygge sten for sten og male lag på lag. Velge den fineste tapeten man vet om. Skape noe.
De her to husene inspirerte meg litt ekstra, du finner prospektene her Gotlandshus og Folketorp.
Bon weekend!
Sommerhus som investeringsobjekt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s