Leilighetsjakt i Amman

Hei! Jeg er godt på plass i Jordan blant sitrontre, oliventre og palmer. Det er vinter fortsatt men solen skinner nesten hver dag. Trafikken er horribel men maten er fantastisk god! Og jeg og la familia leter for fullt etter leilighet. Så mange parameter som skal stemme inn og hensyn og ta. Jeg vil ha det lyst, men jeg vil også bo i første etasje så vi kan ha en uteplass rett utenfor, og gjerne moderne, men også gjerne med litt sjel. Og nære skole og ikke for dyrt etc etc. I alle fall. Overfor er inspirasjon fra mine favorittmagasin Elle Decoration (DK) og Milk Magazine. Den følelsen er jeg ute etter – rustikk, lyst, dovt, minimalistiskt, grov keramik og pasteller…

 

The hunt continues. God weekend!

Leilighetsjakt i Amman

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s