På tampen av 2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_0868

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Holder på med et annet blogginnlegg som jeg bare ikke blir ferdig så nå improviserer med dette istedenfor. Jeg skal by på et veldig fint moodboard snart i alle fall, må bare få rett på det først. Her kommer litt interiørbilder fra arkivet fra mitt 2018 sånn på tampen av året. Jeg har tydeligvis hatt en dragning mot farger, sprakende, crazy  keramikk og mosegrønt. Jeg har også malt hele tre rom i år og tapetsert en liten vegg. Et bra innredningsår!

Ellers har 2018 for meg vært som et eneste stort mageplask (minus barna som har vært fantastisk kloke, fine og morsomme å få henge med). Året ble helt enkelt ikke som jeg hadde forestilt meg. Mange uinnfridde ambisjoner, tålmodighet satt på prøve, falle og reise seg gang på gang, følelsen av å stampe, life lessons etc. Ser desto lysere på og er så klar for hva som venter i 2019.

Godt nytt år!
På tampen av 2018

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s