Can Family posters og litt self help

A3 print
Limited edition print A4
untitled
Åh som jeg liker printsene fra Can Family, interesante motiv og fantastiske faregkombinasjoner!!!
Tenkte også dele med meg av noe som har inspirert meg i det siste. For noen uker siden var jeg på en såkalt inspirasjonsforelesning med jobben og jeg er litt flau over å si det men…jeg en sucker for sånnt, så suger til meg allt jeg kan av self help og cheezy motivasjonsquotes.
Foredragsholderen var en dame som hadde jobbet i 10-år for å nå målene siden, hennes stikkord var utholdenhet. Men, det mest inspirerende hun sa som jeg sirlig skrev ned i notatboken var at hun i en alder av 39 år hadde flyttet ned i kjelleren til et trenningstudio for å kunne bo gratis, det gjorde hun for å kunne holde på det det hun brannt for og muligjøre målene sine.
Totalt frigjort fra samfunnets forventninger og normer relatert til det å være 39 år.  Hun kjørte totalt sitt egen bane. Sånnt inspirerer, åpner opp for at det går an å leve annerledes og gå helt ulike veier en alle andre. Tar det med in i 2019.
God lørdag!
Can Family posters og litt self help

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s