Lørdag, dyre fine saker jeg vil ha og litt bloggtanker

 

img_1701

 

God lørdag! Tar tingene ovenfor først og tankene til sist jeg.

1. This one! Vesken fra ATPatelier er alt jeg trenger fra en veske akkurat nå. Fargene, størrelsen og litt leopard. Tenker den liver opp ethvert antrekk i vintermørket.

2. Og denne kimono/dressjakken fra Nue Notes. En av mine favorittmerker for tiden. Elsker fargene, mønsteret, at den samtidig ikke er for skrikete og enda litt formell.

3. Lampen kommer fra vintagekonseptet @millefiori_interior som spesialiserer seg på italienske vintagelamper. Denne rosa synes datteren min på tre var finest. Jeg og. For en drøm! En riktig statement piece som kan løfte et helt rom etter min mening.

Så litt bloggtanker. Fikk treffe Sandra bak bloggen Vardagskonst som var i Malmø for noen dager siden. Utrolig hyggelig å få treffe henne i det virkelige livet, bak skjermen. Så varm, fin og dreven person som jeg er sikker på kommer ta seg langt innen sitt felt.

Så interessant å kunne diskutere blogg med henne, trender og kommersialisering. Blir også så imponert over arbeidet de som skaper eget material og blogger mer profesjonelt legger ned. Ble i alle fall inspirert til å ta mer egne bilder. For meg er dette en hobby og får jo alltid komme som nummer åtte på priolista i livet. Har tenkt på å legge den ned noen ganger, hva er poenget liksom, når man ikke har tydelige mål med den om antal lesere eller samarbeid og har fullt opp med jobb, barn og andre ting?  Men så kommer inspirasjonen tilbake i bølger og jeg synes det er morsomt og verdt det igjen.

Nå blir det Daniel Tiger, uhorvelige mengder kaffe og husvask! God helg!
Lørdag, dyre fine saker jeg vil ha og litt bloggtanker

2 kommentarer om “Lørdag, dyre fine saker jeg vil ha og litt bloggtanker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s