Friyay og et minimalistisk hus

God Fredag da! Håper dere har hatt en fin uke!

Kom over dette huset på Tegnergatan som ligger til salg ute hos Bolaget.  Minimalistisk, design, hvitt og eksklusivt. Selv om det ikke er nære min stil i det hele tatt, kanskje så langt det går i fra min stil som elsker loppis, gamle hus og mye farger så synes jeg likevel dette er helt fantastisk. Tenker det må føles så behagelig å bo der. Som på hotell (der alt ligger på sin plass..haha blir helt lurt av meglerbilder til å tro at folk faktisk har alt på sin plass). Finest synes jeg det var med de gigantiske vinduene, de store krukkene i hagen og trappen i tre. Tenker det er fint å inspireres av en motpol. At det finnes mye å hente der også.

Friyay og et minimalistisk hus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s