En tur på gang 

Kom på at det blir litt stille her inne denne uken. Er nemlig på reisende fot og skal oppleve Lisboa for første gang i livet. En av mine favorittpersoner syntes spontant at vi skulle ta en helg hit og om jeg syntes det var verdens beste ide. Får fryktelig dårlig samvittighet for flyutslippene mine, men samtidig så elsker jeg å reise, det gir nye perpektiv og nesten alltid inspirasjon. Og akkuratt nå er det noe jeg virkelig trenger. Kommer tilbake sterkere neste uke. 

Ha en fin helg! 

En tur på gang 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s