Malt ferdig et soverom (nesten)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kommer et lite hjemme hos meg innlegg. Etter en del timer med podcasts på full guffe og utallige kopper med kaffe er jeg nesten ferdig med å male soverommet. Har bare en liten krok igjen.

Først testet jeg denne mørkere grønnfargen på veggen som jeg synes var helt nydelig, men ettersom vi bor i første etasje mot nord så valgte jeg en av de lyseste nyanse til slutt for å ikke gjøre rommet altfor mørkt og dunkelt. Fargen forandrer seg mye med lyset og tid på døgnet veksler den i nyanser mellom grønn, blå og grå.

Etter første veggen var klar var jeg ikke fornøyd i det hele tatt. Synes fargen så altfor babyblå ut når jeg ville at den skulle være grønn som den første testfargen. Men bestemte meg for å bare male alt og i verste fall fikk man ta et strøk til med en ny farge. Heldigvis vokste sluttresultatet på meg og nå liker jeg den likevel. Men har virkelig lært en lekse at det er en kunst å velge riktig farge og det er så verdt å investere mange av de små testburkene før man setter igang.

To av vintageteppene fra Iran har også fått sine naturlige plasser rundt sengen. Så glad for at de får komme til bruk og til sin rett. Og skrivebordet som har stått malplasert i stuen en lang stund har endelig fått plass i et hjørne.

Ha en fin lillelørdag!

Følg meg gjerne her på Bloglovin og Instagram

Malt ferdig et soverom (nesten)

7 kommentarer om “Malt ferdig et soverom (nesten)

 1. Men GUD så pent det ble! Jeg eeeelsker den fargen – og med de ulike blåfargene i sengen da – ojojoj! Så pent! Og for en drøm av en leilighet du har! Sånn peis må jeg alltid peke på og vise frem til samboeren min, når jeg ramler over dem i interiørblader eller i flotte leiligheter på Finn (typ: SÅNN vil jeg ha en gang! Og vet du hva jeg bor med nå….en gasspeis, hahaha!). Og teppene….jeg synes alltid det er det aller beste med å være hjemme hos andre, når de eier ting som har en historie og som sier noe om personen som bor der.

  Og til slutt: det nydelige sengetøyet…lyst til å dele hvor det er fra? Det var så fint!

  Liker

  1. Men tusen takk for verdens hyggeligste kommentar!!! Ja veldig glad i våre svenskeovner tross at de tar kollosalt med plass. Sengetöyet kjöptes på HEMTEX for mange år siden, så tror det er helt ute av sortimentet. Men kan tipse om at Ellos og H&M Home pleier å ha masse sengetöy i lin.

   Liker

 2. For et utrolig vakkert soverom, som tatt rett ut av den viktorianske tiden. Elsker det bildet som viser senga og nattbordet og den nydelige kroken av rommet.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s