Kulører til barnerommet

Er inne i en liten renoveringsfase her hjemme. Er godt igang med å male soverommet som jeg såklart kommer til å vise bilder av når det er helt ferdig.

Planlegger allerede farge til barnerommet. Pintrest (der alle bildene over er hentet fra) er et riktig bra verktøy for å samle inspirasjon.  Det gjør det så lett å se for seg hvordan fargene passer sammen med andre farger, møbler og materialer i rommet. Har allerede skrevet et langt innlegg om den helhetlige planen for barnerommet her.

Sønnen ønsket seg i alle fall et rødt rom (noe som dessverre blir uaktuelt). Så nå står det mellom en lys lys blå nyanse med noe grått eller en varm brun-rosa-lilla nyanse. Tenker jeg skal kjøpe fargeprøver av begge fargene for det er så mye lettere å få en fornemmelse av hvordan det blir når man faktisk ser fargen på veggen. Synes begge to er fantastisk fine, så det kommer nok til å bli himla vanskelig å velge. Hvilken likte du best?

Ha en fin torsdag!

Følg meg gjerne her på Bloglovin og Instagram ❤

Kulører til barnerommet

4 kommentarer om “Kulører til barnerommet

  1. God fredagskveld! Ah! Barnerom er jo så morsomme å leke seg med! Da vi flytta hit hvor vi bor nå, gikk vi fra null barnerom til plutselig å ha to, og det har vært så gøy prosjekt. Det ene malte vi i jadeite (en nydelig mint/jadegrønn farge) og det andre i deco pink fra jotun. Det er virkelig rart med det; men jeg tar meg i det flere ganger daglig hvor mye jeg elsker rommene deres på grunn av fargen på veggen. Ellers i leiligheten har vi mild akvamarin som er en nydelig blåfarge som får alle andre farger (og det er et par, haha) til å skinne. Jeg gleder meg til å se hva du går for – det kommer til å bli så fint uansett!

    Liker

    1. Ja ikke sant er barnerom en av de morsomste rommene å innrede. Höres ut som barna dine har fått seg noen fine rom. Synes det gjör så mye med farger og som du skriver så trekker farger fram möblene på en helt ny måte. God helg til deg!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s