Litt av hvert <3

Var en tur innom Malmö Konsthall og så utstillingen Odradek. Jeg har litt vanskeligheter med å beskrive hva den egentlig handlet om, men jeg synes det var mye fint å se på (fargevalg etc). Dessuten så er det et eller annet veldig fint og rogivende med selve salen og det myke tregulvet. Var verdt er besøk i alle fall.

Mamma har strikket verdens søteste votter til Wilhelmine. Selv har jeg null tålmodighet med strikking og det nærmeste jeg har skapt av et plagg er et halvt skjerf, da er det veldig taksamt å ha en strikkeglad mor.

Ber alltid også om et eks av Stella Magasinet når hun kommer på besøk. Synes det by far et det beste norske magasinet mest for at de går litt mer på dypet, fraver etter mening og at de har feministiske vinkler på mye av inneholdet.

Når mor var på besøk var vi også på en ny kafe som heter Jord. Denne skiva med hummus og sopp overgikk alle forventninger. Liker at det blir lettere å velge vegansk mat (selv om jeg ikke er 100 % veganer).

Ikke ofte jeg tar selfies, men har en ny blå bluse fra H&M som jeg ble veldig fornøyd med.

Ha en strålende tirsdag!

Følg meg gjerne her på Bloglovin og Instagram ❤

 

Litt av hvert <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s