Et knippe bilder fra Kashan

Et knippe bilder fra en dag i Kashan, en liten by 3 timer fra Teheran. Følte jeg ikke kunne reise fra Iran uten å ha besøkt Kashan (takk være Lonely Planet). Så helt spontant under en helg bestilte jeg et rom på et hotell jeg allerede hadde lyst til å bo på, dro til togstasjonen og tok toget 3 timer sørover. Hotellet lå i et gammelt tradisjonelt hus Manoucheri House. Det hadde en så himla fin atmosfære med alle gamle detaljer, samtidig som de blandet i nye moderne element i innredningen.

På dagen ville jeg handle noen siste minner å ha med meg hjem. Nesten alle byer i Iran har en Bazaar og denne i Kashan var virkelig en av de vakreste med tanke på  arkitekturen. Fikk så fin kontakt med en dame som solgte tepper, og brukte lang tid i butikken hennes. Handlet to vintage tepper i ull og hele 7 vaser.

Fin liten tur ble det.

 

 

 

 

Et knippe bilder fra Kashan

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s