Helgen og noen tanker

Etter å ha omøblert soverommet og barnerommet og ryddet rundt og renset ut hele 3 store poser som vi skulle levere inn til second hand var jeg ganske fornøyd med helgens innsats på hjemmefronten.  Unnet meg et eks av seneste Elle Decoration.  Var spesielt intresert i hjemme-hos-reportasjen om eieren av danske The Apartment. Hun har en helt egen og inspirerende stil og synes hun setter sammen vintage fra ulike epoker på en sånn fin måte. Food Pharmacy boken var på salg til en hundrelapp så kjøpte med meg den også. Handler om noe så sexy som tarmfloraen.

Min nye favorittvase fra Kashan fikk seg endelig en bukett med tulipaner. De kostet 39 kroner på Ica vel og merke. Leste et bra blogginlegg av Isabelle Pedersen for noen uker siden om  konsumsjonspresset på nettet som satte spørsmålstegn ved bloggere og frilanseres dyre kafe-frokoster, renoveringer, fredagsbuketter og hvordan de har råd. Og visst har hun helt rett. Men såklart litt vanskelig å berøre det temaet uten å kaste sten i glasshus for denne bloggen handler også delvis om forbruk (selv om jeg helst vil inspirere til hållbart forbruk og renovering så langt det går).

Var innom Åhlens på gågaten, og fallt litt for dette mønsteret designet av Abigail Borg. tenkte til enten puter eller gardiner. Men det får jeg tenke litt litt på.

Imens resten av Malmö var i akebakken fikk Wilhelmine istedenfor bli med på Holandia konditori. Hun ville helst ha et avansert bakverk men klarte å overtale om at kanelbollen var like bra.  Og så mye lettere det var å ha med et barn på kafe en to.

Jeg inntok årets siste semla (tror jeg). Holandia er veldig bra på kaker, men har ikke de beste bollene. Men det er byens fineste konditori med sveriges dyreste filterkaffe.

Ha en fin, varsom uke!

Helgen og noen tanker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s