Uke en i Malmö

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trodde jeg hadde gått glipp av hele semmelsesongen så jeg lyste litt opp når jeg så de sto på rekke og rad i vinduet på Konditori Katarina (et sånnt klassisk old school konditori) enda ikke overmannet av Espresso House og Waynes Coffee. Blir glad av sånt, spesielt når man får den innpakket i en fin eske.

Jeg landet for en uke siden, og trenger enda litt tid til å hente meg inn og finne meg til rette i Malmö igjen. Denne byen har for all del en masse fine steder, men samtidig kan jeg bli litt trøtt av den iblant, for jeg har faktisk ikke valgt den helt selv.

Jeg har en million små prosjekter i hodet som jeg vill utføre i denne mellomperioden hvor jeg kan jobbe med egne prosjekter. Har en egen mappe på google drive med punkter. Men blir også litt overmannet av det og har trevet litt med hvor jeg skal begynne denne uken. Håper på mer fokus og flyt neste uke. Gikk i alle fall på et frokostevent for kvinnelige entreprenörer på onsdag, og det var fint, laid back og inspirerende å møte folk som driver for seg selv.

Og så er det faktisk et himla kaos her hjemme med møbler som står på feil plass i feil rom (leker strødd utover etc etc) som jeg over helgen skal forsøke forbarme meg over.

Bon weekend ❤

 

Uke en i Malmö

2 kommentarer om “Uke en i Malmö

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s