Vil ta vare på

Noen ganger når jeg surfer rundt på svenske Hemnet (aka norske Finn) som jeg gjør en del fester jeg meg ved sånne her renoveringsprosjekt (dette ligger ute hos Landegren forøvrig). Får så lyst til å ta vare på de. Tenker ut hvordan gulvene skal slipes ned og såpes, alle originaldetaljer skal bevares, men kanskje skal kjøkkendørene males, og veggene få tapeter og farger. Får den samme følelsen med gamle hus, der det ser helt håpløst ut, men man liksom kan skimte noen finne detaljer under lag på lag med gulv til gulv tepper der noe under skal få komme fram, de vil jeg ha.

Vil ta vare på

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s