Til mandagskaffen

Var innom en butikk i Malmö som jeg helt har glemt navnet på. Men de har så mye fine klær. Fallt pladask for denne Blouse Manuela fra Rodebejer. Perfeksjon i snitt, farge og materiale. Det var bare at prisen lå på sisåder 2500 SEK. Og jeg er helt for å investere i kvalitet, men kan nesten ikke rettferdiggjøre den prisen så lar den bli med tanken. Og håper at den kommer på salg.

Og jeg synes denne Picasso-Keramikk utstillingen på Louisiana som er igang fra Februar til slutten av Mai virker spennende. Mest fordi jeg vil ha en plakat fra museumshoppen, men også fordi jeg elsker keramikk.

Har en hangup på blomstrede tekstiler for tiden. Synes disse to vintagesofaene fra Bukowski var ekstra fine.

Reiste hjem fra Iran for godt på fredag som var nokså overveldende i seg selv, og ble såklart dundersyk med influensa og ble liggende hele helgen. Men er i alle fall oppe på bena nå. Under helgen har jeg derfor sett 4 episoder av bonusfamilien, dokumentaren om  The Minimalists på Netflix (anbefales strekt) og denne TED talken om hvordan algoritmene fungerer for å få oss avhengige på ulike plattformer (som jeg også virkelig anbefaler).

Ha en fin mandag!

Til mandagskaffen

2 kommentarer om “Til mandagskaffen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s