Powerblusen

Her er to nye venner i klesskapet mitt. Rødt og Rosa. Jeg eier ikke et eneste rødt plagg fra før, så ekstra stas å begi seg ut på ny fargemark. For det første tror jeg at jeg gir etter for en trend, gjør ofte det helt til sist, først da synes jeg det er fint. For det andre husker jeg at (farge) Dagny Thurman- Moe sa i podcasten ingefær at rødt symboliserer blant annet makt. Mye brukt av blant annet Angela Merkel. Og uten sammenligning såklart så tenker jeg at disse blusene skal få live opp og gi litt power til den litt grå jobbgarderoben.

Dette blir det siste tidsinnstilte innlegget mitt. Neste uke er jeg tilbake in real time.

Ønsker deg en fin onsdag ❤

Powerblusen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s