No helt annet Fransk

Snublet over denne bloggen som jeg bare må tipse om basert på en referanse fra et magasin. Mimi Thorrison er tydeligvis en stor fransk matblogger. Har aldri hørt om henne før, men som jeg elsker estetikken og stemningen i bildene hennes. Føles ut som noe helt annet og likevel så relevant. Kommer til å scrolle meg gjennom hele bloggen tror jeg. Og føles som en frisk pust å dra inspirasjon fra andre steder en de vante bloggene og magasinene jeg vanligvis følger.

Ønsker deg en fin onsdag

No helt annet Fransk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s