Bloggen 1 år og veien videre

Showcase and discover creative work on the world's leading online platform for creative industries.

Det lille ikonet ihjørnet av wordpress minnet meg på at bloggen fyller 1 år idag, så skriver helt spontant et lite innlegg. Denne bloggen har vært et sånt fint space til å bare dele ting som inspirerer meg innen interiør og ting jeg reflekterer over.  Den har fått utvikles step by step, og er langt fra perfekt og kommer nok ikke til å bli det heller. I året som kommer vil jeg fortsette med 2 innlegg i uken, dele interiørinspo, renoveringsprosjekt, kanskje litt matlaging og kanskje litt lengre tekster. Kanskje jeg finner ut av dette med kameraet mitt og redigering av bilder. Kanskje jeg til og med laster ned google analytics. Vi får se. Bidet over fant jeg på pintrest. Fransk 90 tallsmønster er på vei tilbake for fullt!

 

Bloggen 1 år og veien videre

4 kommentarer om “Bloggen 1 år og veien videre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s