Tyll och Flora og tanker om Instagram

Må jo passe på å tipse om at Johanna og jeg over et glass vin under juleferien kom på at vi visst må kicke igang vårt lille instakonto tyllochflora igjen. Kontoen har fått hvile seg en god stund nå. Dette konto driver Moa, Johanna og jeg. Fellesnevneren er interesse for innredning, fika, vintage og litt familieliv da vi alle tre er tobarnsmødre og bor i samme område i Malmø. Vi snakket også om hvordan denne algoritmen til Instagram har endret seg siden vi startet. Spesielt merkbart er det at man får mye mindre likes per innlegg en før, ofte ser man heller ikke alle man følger sine innlegg. Tror også at flere ser mer på stories en å scrolle bilder. Uansett kom vi frem til at det ikke er så viktig med likes, men viktigere å være genuin å dele det man vil for stunden. Et lite kreativt digitalt rom. Og at vi vil være litt mer morsomme og feministiske i stories og at vi faktisk skal forsøke å by på noen flere selfies i ny og ne. Skriv gjerne inn ditt instakonto i kommentarfeltet om du har et så følger jeg gjerne.

Tyll och Flora og tanker om Instagram

2 kommentarer om “Tyll och Flora og tanker om Instagram

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s