Tidsinnstiller <3

Hei mine venner, ville bare informere om at pga av noen uforutsette omstendigheter så kommer jeg til å la bloggen hvile fram til slutten av Februar. Men, jeg har veldig lyst til å fortsette med denne bloggen, så for å holde den litt ved liv har jeg forberedt et innlegg i uken under denne perioden som kommer til å publiseres hver onsdag. Kjennes litt rart og tidsinnstilte. Tenk om man dør under tiden lizm… Jeg finnes også på bloglovin om noen vil følge meg der. Så håper jeg på å komme sterkere og litt oftere tilbake i slutten av Februar.

Tidsinnstiller <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s