Gjorde noe unyttig – check

Var på salget på & Other Stories og hadde egentlig en fin plan om å bare handle det jeg trengte. Investere i bra plagg til basisgarderoben i hverdagen. Sånne finfinklær bruker man jo sjelden, det er jo basisklærne man skal legge pengene på. Men så falt jeg litt for denne kjolen som var ganske dyr men på 50 % og tenkte at visst skal jeg ha den her. Som dronning Margrete sa i sin nyttårstale gjør noe unyttig. Nå venter jeg bare på å bli invitert på ball, bryllup eller dåp så jeg får muligheten til å bruke den.

God Fredag!

Gjorde noe unyttig – check

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s