Å male et skap og nyttårsforsetter

Lyktes å publiserte et uferdig innlegg (må være barna som har kommet åt knappene) og gikk fint å slette på bloggen men Bloglovin hengte ikke riktig med så beklager det for de som leser der.

Så. Det jeg ville skrive om nå var at jeg har malt et skap. Og det i rekordfart. Hadde egentlig tenkt meg fargen gammelrosa, men gikk til byggfabriken for å handle malingen og der hadde de ikke riktig nyanse så landet på denne blågrønne linoljefargen. Trengte bare slipe litt på skapet og malte på et tykt strøk. Tok ca 1 time og en halv boks farge. Det er nesten terapeutisk å gjøre noe med hendene og se forandring. Klurer allerede på hvilken farge jeg skal male de kjedelige IKEA skapene våre.

Og så får jeg passe på å si godt nyttår! Jeg var syk med bihulebetennelse så fikk på første gang på flere år kaste inn håndkleet å bli hjemme imens resten av familien gikk på fest. Hadde virkelig lyst til å ha på meg en glitrende topp og bli med. Så på Første Daiten på SVT og forsøkte å skrive noen nyttårsforsetter som jeg alltid gjør. Landet i at jeg i 2018 bare skal lande etter alt som har vært i 2017. Ingen krav, ambisiøse mål eller retninger men bare være å ta ting som de kommer til meg. 2017 har definitivt vært mitt beste jobbår hittils, så takknemlig for muligheten jeg fikk til å jobbe i Iran og har lært, utviklet nye egenskaper, feilet og vokst på mange plan, samtidig føler jeg et behov for en annen balanse i året som kommer. Har snart blogget i et år og kommer til å fortsette med det dette året også i min takt. Tusen takk til dere som stikker innom.

Igjen ønsker jeg dere alt godt i året som kommer! Har dere noen nyttårsforsetter?

Å male et skap og nyttårsforsetter

2 kommentarer om “Å male et skap og nyttårsforsetter

  1. Jeg har ikke nyttårsforsetter. Jeg liker ikke å ha det. Jeg vil ikke være låst til mine selvsatte begrensninger eller andres forventninger til hvordan et godt år skal være. Jeg må ta en dag av gangen, hvis ikke blir det så overveldende og vanskelig å leve med. Godt nyttår! Og skapet ble skikkelig fint. Da vet du antakelig hvor skapet skal stå 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s