To Malmøtips <3

Først god jul da! Her kommer et spontant innlegg rett fra mobilen:) Har vært hjemme nesten en uke nå, føles ut som to dager og føles som en evighet. I alle fall hadde jeg nesten ingen julegaver klare så den 23 tok jeg og mamma med begge barna på julegavehandelen. Litt svett ja og ikke effektivt. Beste besøket var definitivt AB Småland, der finnes fika og til og med et lekehhørne. Og masse fine, nøye utvalgte og (smått dyre) innredningsdetaljer. Uansett denne butikken er et soleklart malmøtips. Har alt fra keramikk, planter, klær, sengetøy etc etc. Fikk med meg både en og annen gave.

Og så et tips til er å fika på Lilla Kafferosteriet. Riktig bra kaffe, bakverk og mysfaktor helt enkelt. Godkjent av lille Wilhelmine og. Hun er i en morsom alder nå, vil bare fryse tiden.

Kom også på at det er så mange nye steder jeg enda ikke har besøkt i Malmø. Og kan ikke forstå at jeg enda ikke har vært på Saluhallen eller Saltimporten.

Idag er jeg så utrolig trøtt og har ikke engang kommet ut av pysjamasen (flashback til mammaledigheten) vet ikke om jeg brygger på en influensa eller om jeg bare er sliten etter et utfordrende år. Vil bare ha litt energi liksom.

Ønsker dere en fin romjulstid!

To Malmøtips <3

2 kommentarer om “To Malmøtips <3

  1. Takk for fine tips! Det så ordentlig trivelig ut der du har vært. Nydelige bilder! Uttrykksfulle, får kjenne på atmosfæren. Pysjamas er et fint plagg, så bare kos deg du, i romjula di. Snart er det nytt år og nye opplevelser og tips du sikkert deler videre. Takk for at du blogger!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s