Spruzzi in my kitchen

Var en tur innom AB Småland igår. En evighet siden jeg var i noe i nærheten av en typisk trendy butikk. Klemte litt på fint sengetøy, barneklær og porselen. Satt meg ned med en kaffe og filte på en søknad for en jobb jeg krysser fingrene for at blir min. Så kjøpte jeg kun en liten tallerken fra Spruzzi. Ville ta med hjem og se om den passet inn på kjøkkenet først. Tror jeg kommer til å fylle på med flere alt ettersom. Malmø er kaldt og grått nå minner mer om høst en vinter. Men juledekorasjonene og lysene har de gjort så fint langs gågatene. Stakk også innom en ny butikk som het Grandpa. Ville ha typ alt, men gikk tomhendt ut. Fint å være tilbake i Malmø en liten stund ❤

Spruzzi in my kitchen

En kommentar om “Spruzzi in my kitchen

  1. For et nydelig kjøkken du har! Elsker den tapeten. Jeg får sende litt snø nedover til dere, for her har vi massevis 😉 Og da blir jeg så glad! Jeg har jo vokst opp med masse snø, så de siste årene når vi nesten ikke har hatt snø i desember har jeg følt meg litt i ubalanse. Det skal jo være snø i desember, ikke sant?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s