Nye favoritter

Har vært tre dager i Istanbul med jobben så ganske ferdig nå. Heldigvis takket jeg JA til å henge med på middag igår, selv om det første jeg ville var å krype ned i hotellsengen å sove 12 timer i strekk etter en lang arbeidsdag. Vi dro til området rundt Gelatatårnet. Himla trivelig med masse små botiques og koselige kafeer og restauranter. Fant i alle fall disse fine håndklærne med frynser og fikk meg et glass hvitt med kollegaene, sånne små ting jeg blir glad av. Kremene er fra hotellet for å style til litt ekstra;) God lørdag!

Nye favoritter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s