Istanbul moments

En salig miks mobilbilder fra Istanbul. Det er noe visst med denne byen. Klisje jeg vet, men så sant at øst møter vest, minner også om Stockholm med alle kanalene. Jeg var her sist i 2010 men føles som den har blitt enda mer moderne siden da. Igår gikk vi til Gran Bazaar der jeg har kjøpt et par fine ting som jeg skal vise dere senere. Der finner man masse skrot såklart men også fin keramikk, tekstiler og årets hit for meg bambushåndklær og morgenkåper. Overhørte noen tyske damer som handlet store kvanta av disse håndklærne til interiørbutikken sin. Etter en kaffe inne på Bazaaren tok vi en båttur på Bosporoselven som var stor stas for fireåringen. Etter det besøkte vi sjøfartsmuseet som kanskje ikke var det mest imponerende med helt okay. I samme bygg som museet spiste vi på en superbarnevennlig og noe hipp restaurant med supergod mat som het Bord. Og det var så mye vi rakk på en dag. Har vært her før så kan også tipse om å besøke Den blå moské, Kadikøy området ( hipt område) og shoppinggaten Taksim. Og så må man ta et glass vin på en fancy rooftopbar. God helg!

 

Istanbul moments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s