Om dette nuet, sliten men takknemlig

Her er min lille bukkett som vi kjøpte i går komponert av favorittfloristen på hjørnet der vi bor. Ble litt inspirert av poppyskalas som jeg tipset om i forrige innlegg fakstisk. Og det er en  glede å gå til denne floristen. Han legger alltid til et eller annet man ikke har bedt om, bruker lang tid på å sette sammen bukketten, og moren min fikk med noen ekstra blomster helt gratis når vi skulle gå. Så takknemlig for at moren min er her og hjelper meg, så jeg kan jobbe med det jeg vil en stund til samtidig som jeg kan ha barna her med meg. Og såklart det er slitsomt, vi blir slitne begge to, men likevel takknemlig, nyter så mye jeg kan av både jobb og barn selv med litt høye skuldre, deadlines og trøtthet.

Om dette nuet, sliten men takknemlig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s