Om vegancrawings, blomsterfryd og litt interiør

Her kommer det ikke tips i kronologisk rekkefølge men here goes.

Blomster i bilde 1, 2 og 3 er fra @poppyskalas helt vilt vakre, kreative blomsteroppsettninger. Hun bruker farger som rosa, gult og lilla og eksotiske blomster om hevrandre. Fint å se noen i skandinavia som våger å bruke litt mer farge en sobre eukalyptusbukketter. Og så bilde 8 fra @hjartesmil fargene er helt nydelige, tenk at det vokser så fine blomster i Norge. Nå som vi bor i en møblert leid leilighet i Teheran er liksom blomstene det eneste say jeg har på innredningen, så unner meg litt ekstra mange fredagsbukketter her.

Og kontoen @cashewkitchen proppfulle med vegan og rawfoodinspo på bilde 4 , 5 og 6 er for tiden en stor kilde til inspirasjon, mest på grunn av at jeg nesten alltid etter uker av forkjølelser får jeg lyst til å ta tak i imunforsvaret mitt å liksom booste det med masse grønnsaker, veganmat osv. Det er sikkert litt placebo også, men kan vi ikke bare bli enige om at alle holder seg friske året ut?

Interiørkontoen  @finhetermedmera er en ny interiørfavoritt og elsker  det mest inne hos @myhomeismyhorst.de.

Ønsker deg en fin midt i uka, snart helg jo!

 

 

Om vegancrawings, blomsterfryd og litt interiør

2 kommentarer om “Om vegancrawings, blomsterfryd og litt interiør

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s