Tradisjonelle Hus i Esfahan

Her er et par knips fra langhelgen vår når vi besøkte Esfahan forrige helg. Vi valgte å bo på et fantastisk fint tradisjonellt hotel som det heter i Iran. Det finnes tradisjonelle hus (traditional houses) i de fleste større byer her, de ligger oftest i tilknytting til Bazaarene og er flere hundre år gamle. Mange steder bygges de om til hotel og gjestehus for turister. Og elsker de fine tresofaene de har stående ute, skulle gjerne hatt en sånn i min fremtidige hage. Fin bonus at det faktisk er veldig barnevennlig med hotel med en stor egen innergård og rom i første etasje.

Tradisjonelle Hus i Esfahan

2 kommentarer om “Tradisjonelle Hus i Esfahan

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s