Fine klær, savn og helgplaner

 

 

St. Pierre Crepe Dress, Vanilla Ice, hi-res

Elsker det danske merket Ganni.  Klærne er litt dyrere men enda overkommelig for kvaliteten. Himla fine svarte bukser, ikke sant?  Nå er det endelig helg her I Teheran etter en intensiv jobbuke  inkludert en dag syk i sengen. Barna mine er hjemme i Sverige på sommerferie, og jeg savner dem noe hinsides. Teller dager og timer til de endelig kommer hit. Så forsøker bare å fordrive tiden egentlig.  Imorgen håper jeg på å komme meg opp tidlig for å dra på Fredagsmarkedet i Teheran der jeg har hørt man kan finne fint porselen, kopper og vaser. Kanksje det kommer en oppdatering om det senere. God helg alle sammen!

Fine klær, savn og helgplaner

2 kommentarer om “Fine klær, savn og helgplaner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s