Et fint hotell

Hotel Tiki Tiki Tulum Tropical Bar

Hotel Tiki Tiki Tulum

pool

Elsker å bo på hotell. De litt personlige, gjennomført ut til fingerspissene med små såper og schampoo fra et fint merke og med god frokost. Dette hotellet i Mexico Hotel Tiki Tiki Tulum ser helt fantastisk ut, så gjennomført i all sin enkelhet.  I år har jeg bare to uker  som jeg har tilbragt med mine favoritter hjemme i Malmø. Neste år skal jeg 1. ta en laaang ferie. 2. Reise, kanskje ikke til Mexico men håper på Italia eller Frankrike.

 

 

Et fint hotell

2 kommentarer om “Et fint hotell

  1. Jeg og elsker fine hotell og ikke minst god frokost, det er virkelig prikken over i’en på ferie. Vurderer ofte om det er verdt de ekstra kronene for å bo fint, når man tross alt skal være ute størsteparten av dagen, men det er jo virkelig det!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s