Snart hjemme hos min William Morris

Viser FullSizeRender.jpg

Viser FullSizeRender.jpgHei Juli! Nå tar jeg sommerferie om bare noen dager. Flyr hjem til Sverige på torsdag. Har forstått ifølge Instagram og blogger at den svenske sommeren er ganske kald og regntung. og her sitter jeg der det er 40 grader ute, men holder meg mest inne med aircon på full guffe. Gleder meg sånn til å møte mine barn og å endelig få henge i egen leilighet igjen.

 

 

 

Snart hjemme hos min William Morris

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s