Ukens favoritter

Skuespilleren Malin Crepin i et intervju med TWWP. Akk som jeg liker det her hjemmet, sa laid back og herlig. Spesielt den store krukken med Hortencia i. Det gir en litt storslagen og uventet effekt. Tricket er vel a bruke en stor krukke som er ment til utendørsbruk inne og kjøpe inn en ekstra stor plante.

De her fine koppene fra Anitha Schulman Porslin. Samler på kaffekopper ( og drikker mye kaffe). Liker motivet på disse, og de skiller seg ut fra det meste av nyproduksjon med litt mer mønster og farger.

03_0562

Har enda ikke tatt meg til The Apartment i København. Tross at jeg har jobbet i byen i  en ganske lang periode ( flere år). Får Carrie Bradshaw vibber av dette stedet og må komme meg på et besøk når jeg er hjemme igjen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukens favoritter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s