Rekkehuset<3

Nå ligger denne lille perlen av et rekkehus ute hos Fastighetsbyrån i Malmø. Disse rekkehusene har jeg sett på Hemnet fra tid til annen. De ligger nære havet og relativt sentralt, men er også et av arkitekten Eric Sigfrid Perssons mest kjente verk. Jeg tiltales av de enkle linjene, at originaldetaljene er vel bevart. Liker badet, tross at det ikke er renovert nylig så har det sin sjarm. Håper de nye eierne renoverer med varsom hånd og at kjøkkenet får bli tross at det kanskje er litt upraktisk.
Rekkehuset<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s