Lørdag, Lilla Kafferosteriet og en pause i livet

image

image

Igår ble det en slapp dag, tross en million ting jeg føler og vet jeg må få gjort. Tok med 4-åringen på Lilla Kafferosteriet mest for at de har Malmø’s  beste kaffe der. Der inntok vi også årets godeste minisemla. Lillesøster sov i vogna så vi fikk muligheten til å sitte å snakke bare vi to. Så koselig og morsomt å høre på en 4-årings refleksjoner om livet og døden. Det begynner å bli en tradisjon at vi går på kafe han og jeg. Så gikk vi å kjøpte nye bukser til han, og i  matbutikken og så hjem. Og da var alle tre så slitne og ville bare ligge under dyna resten av dagen. Og trøster meg med at man kanskje har behov for å hente seg inn, samle kraft og at om man pusher for hardt så nærmer man seg den der berømte veggen. Den  hårfine balansen med små barn, jobb og masse med ambisjoner kan så lett vippe en av pinnen å slå en ut. Ja, poenget er vel at det er ok og bra å ta pauser for man skal holde i 30 år til.  Håper på litt mer energi idag. God søndag!

 

 

Lørdag, Lilla Kafferosteriet og en pause i livet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s