På ønskelisten i Februar

Så var det februar og jeg fyller  32 år denne måneden. Kjenner ingen alderskrise i år. Snarere kjenner jeg meg helt hjemme i 32. Det kommer til å skje mye i år det er jeg sikker på, kanskje det er derfor jeg kjenner meg hjemme i alderen og tiden. Så til litt mer overfladiske ting. I år ønsker jeg med denne vakre vakre vasen kalt Brugge fra OsloDeco så himla fin

Og er så fasinert av disse kule brikkene fra StudioFormata, liver opp enhver kjedelig frukost

Studio Formata

Og verdens fineste rosa sneakers fra & Other Stories

& Other Stories image 2 of adidas Gazelle W in Pink

 

På ønskelisten i Februar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s