Sofa crush og her og nå

 

bbeb5-zubesuchbeiclauia2818von7829

Det er mulig jeg er litt forelsket i denne sofaen fra Claudias hjem omtalt av  Hertz and Blut. Jeg må ha en gammel sjel for faller alltid for gamle møbler, det er et eller annet med snittet. Den her sofaen er rett og slett noe av det vakreste jeg har sett. Den kommende uken er fyllt opp til randen, mye viktig på jobb, besøk av familie, barnebursdag og forberedelser før vi skal flytte utenlands i et halvt år (som vi skal gjøre om bare 1 1/2 måned) om alt går som det skal. Får helt enkelt ta en dag av gangen, fokusere på det viktigste og så skal virkelig forsøke å nyte litt av de morsomme tingene som besøk av mamma og sønnens bursdag. Har så lett for å falle inn i å planlegge framtiden og bare se framover, jeg må virkelig anstrenge meg for å holde meg i nuet. Vil virkelig at 2017 blir et år der jeg opplever, tar inn inspirasjon og lever mest mulig i nuet. Ønsker dere en varsom uke!

Sofa crush og her og nå

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s