Søndagsmode

pinkcup

kaffe

Så glad ble jeg når jeg fant en kopp på Stadsmissionen som matcher den nye rosa genseren min. Vet at bildet er litt grynete…jeg lover at jeg skal bli bedre på dette med bilder….bare et par ting som skal på plass først med det nye kameraet mitt.  So please bear with me. I dag skal det skrives en annonse til blocket, storhandles, og om det blir tid over vil jeg gjerne gå på kafe og spise en fastelavensbolle. God søndag!

Søndagsmode

En kommentar om “Søndagsmode

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s