En Emmastol rikere

newchair.JPG

Jeg er en stor vintagefantast…mest når det kommer til møbler og innredning. Så gleden var stor når jeg gikk inn på Stadsmissionen Second Hand og denne vakre stolen sto bortgjemt i et hjørne til bare 100 kr. Et kupp. Selv om jeg absolutt ikke trenger en stol til, så vet jeg at jeg skulle angre meg grønn om jeg ikke slo til. I permisjonstiden med W gikk jeg mange mange mange turer til Malmøs alle second hand butikker. Nå for tiden blir det sjelden tid eller ork til det i helgene. Det er faktisk en av de hyggligste tingene jeg vet om.

 

 

 

 

En Emmastol rikere

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s