Vil være mer på riktigt

Kanskje litt selvmotisgende fordi jeg selv har et instagramkonto med fokus på interiør og nå også en interiørblogg der jeg vil dele med meg av vakre miljøer som inspirerer meg og forhåpentligvis noen av dere. Men noe jeg tror mange begynner å bli lei av er det altfor stylede, der alle detaljer helt ned til feiekosten og oppvaskbørsten er laget av tre og ikke i plast. Det blir for perfekt og dermed også kjedelig i lengden.

Jeg tror vi kommer til å få se mer bak fasaden framover. Diskrepansen mellom det virkelige liv og og det livet som presenteres på nettet blir for stor. Min lille antrpologiske blodåre(fra studiene) sier at folket vil tilbake til det genuine, det som er på riktigt. Så det er ihvertfall mitt mål å ikke style så mye, men heller ta fine bilder som det ser ut i virkeligheten. Jeg lever et liv der vi begge er heltidsarbeidende med to småbarn som krever sitt. Det sier seg selv at leiligheten nesten hele tiden er et stort bombenedslag. Ja, dere hadde blitt overasket om dere kom på et spontanbesøk en vanlig tirsdag (don’t do that).

Men når det er sagt….jeg elsker jo inspirasjon så kommer til å dele med meg av storslåtte miljøer…men kanskje mest i mine egne bilder vil jeg forsøke å formidle litt mer virkelighet.

Her er forøvrig bare et par eksempel på hva jeg mener med for perfekt…det blir litt platt og intetsigende…no names mentioned.

02. sovrum-mys

Resväskor, privata. Drinkvagn i rotting köpt på Dusty deco. Glasvaser från Kosta Boda, Asplund. Stol i rotting Rossini från Sika design, Artilleriet.

Derimot inpireres jeg mer av dette fra Hertz and Blut homestory hjemme hos Melodie. Man kan liksom se at noen faktsik BOR der.

Donna Melodie (42 von 85).jpg

Donna Melodie (40 von 85).jpg

Donna Melodie (39 von 85).jpg

Donna Melodie (41 von 85).jpg

Donna Melodie (31 von 85).jpg

Donna Melodie (65 von 85).jpg

Donna Melodie (48 von 85).jpg

Donna Melodie (28 von 85).jpg

Donna Melodie (26 von 85).jpg

Donna Melodie (25 von 85).jpg

Donna Melodie (22 von 85).jpg

Donna Melodie (12 von 85).jpg

Donna Melodie (11 von 85).jpg

Donna Melodie (8 von 85).jpg

Vil være mer på riktigt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s