Inntil jeg har den tiden

Drømmer jeg meg bort i vakre tapeter

Denne er helt magisk til  barnerommet! Fra torpet til Emma Sundt på Emmas Vintage

4904751

Og dette soverommet drenket i William Morris i den tidligere leiligheten til AnnaCate

Ava_404-86.jpgLiker også denne fra Sandberg Wallpaper

Livet ruser av gårde og jeg skulle gjerne malt veggene og tapetsert i gangen og på vårt lille bad. Men tiden strekker ikke til. Med to små barn som skal hentes og leveres, jobbtimer som skal jobbes, mat som skal lages, og gulv som skulle ha blitt støvsugd men som ikke blir det (for ooops da var det mandag igjen). Og så repeat. Folk som bare plutselig får et innfall og  et rom på en helg. Jeg fatter ikke hvordan det går til. Det det er selvfølgelig jeg som prioriterer hva jeg bruker tiden min på. I alle fall, jeg håper at jeg en gang før vi flytter fra leiligheten vår får malt de derre veggene, og gjerne tapetsert et rom eller to. Disse tapetene synes jeg er ekstra fine. God Mandag!  

Inntil jeg har den tiden

3 kommentarer om “Inntil jeg har den tiden

  1. Hei, så fin blogg du har 😉 Gleder meg til å følge deg videre! Likte spesielt godt det du sa om å inspireres av «ekte» interiør, kontra overpolerte, oppsatte bilder. Jeg har lenge gått å tenkt på det selv. Nå brukes det jo stylister når man skal selge leilighetene sine. Alle møblene og tingene til de som bor i leiligheten/huset taes ut, å inn skal et standardinteriør som kjeder vettet av meg. Jeg klarer liksom ikke å se potensialet når en leilighet ikke inneholder personlig preg. Jeg har så lyst å se de ekte hjemmene til folk. Endelig noen som tenker litt i samme bane som meg. Det er forfriskende. Takk skal du ha! 😀 Ps. Jeg tror forresten tapeten på barnerommet til Emma Sundh er fra leiligheten deres i Midsommarkransen i Stockholm ^_^ Hvis jeg ikke husker feil 😉

    Liker

    1. Så hyggelig at du har stukket innom bloggen min Ida:) Og også fint å høre at man ikke er alene om å bli litt lei av det overpolerte og at alle skal ha akkuratt det samme. Jeg er også veldig lei boligannonser hvor alle spor etter et menneske er stylet vekk 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s