Kakan Hermanson keramikk

Apropos mine spådommer i forrige innlegg om at limited edition kolleksjoner blir det nye store. Kom over dette samarbeidet mellom Kakan Hermanson og Artilleriet. Jeg synes de er fantastisk fine. De er dyre, men hun er også kunstner så det rettferdigjør prisen etter min mening. Den første med gulldetaljer er min favoritt. Ka farsken nå vil jeg også på dreiekurs.
Kakan Hermansson Faux Marble Pot IKakan Hermansson Faux Marble Pot IKakan Hermansson Faux Marble Pot I
Kakan Hermanson keramikk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s