Å følge strømmen

Jeg elsker virkelig William Morris tapeten Pimpernell som pryder kjøkkenveggene våre. Virkelig. Det føles som den har gitt kjøkkenet  sjel, det der siste lille ekstra som gjør at jeg trives så bra i det rommet. Men, jeg skal ikke stikke under en stol at jeg fant inspirasjonen på Pintrest….tror det var fra Johanna Bradfords (to die for) kjøkken opprinnelig som sparket i gang entusiasmen. Men så er det det da når alle går med strømmen…når den samme tapeten begynner å poppe opp overalt…det er liksom ikke like kult når man har det som alle andre har (I am also guilty of this). Khaeler vasen er et perfekt eksempel på akkuratt det. Det man eier skal være populært, men blir det for populært så blir det harry, allemanseie, ikke lenger så unikt, og raskt utdatert. Med instagram og innredningsbloggenes inntåg har trendene blitt ekstremt tilgjengelig for ALLE 24/7, hele tiden, og kanskje er det derfor utrykkene blir mer ensformige?

En motreaksjon på nettopp dette fenomenet sies å være individualisme, spådd som en av 2017 tydligste trender innen interiør. Hvordan dette kommer til å utarte seg blir spennende å følge. Jeg håper second hand trenden vedvarer…da får man uansett unike produkter som ikke alle har (og som er bra for miljøet). Tenker også på at det kanskje kommer mer limited edition kolleksjoner. Time will tell.

Og speaking of Khaeler jeg tror vasen lenger ned blir en hit i 2017. Jeg skal forsøke å holde vantene unna.

 

 Bilder fra Entrance
Kähler hammershøi vase liten mintgrønn - slideshow 1
Å følge strømmen

5 kommentarer om “Å følge strømmen

  1. Ja, du har så rett så rett! Det blir ikke like spesielt når alle har de samme tingene. Jeg ser mer og mer William Morristapeter på blogger nå, enn før. Og jeg syns jeg mister litt interessen da. Dog må jeg si at kjøkkenet ditt er helt nydelig fint 😉 Skulle gjerne hatt det! Hammershøi vase som du tipper blir en trend i 2017 kjøpte jeg meg for et år siden. Medium størrelse i pudderrosa. Og jeg ELSKER den ❤ Det er den vasen jeg bruker mest nå. Og jeg som hadde sverget på at jeg aldri skulle ha en Khaelervase 😛 Hehe! Å nå har jeg faktisk lyst på en i mintgrønn også.

    Liker

      1. Hehe, det var først nå når jeg var innom bloggen til Johanna Bradford at jeg skjønte at kjøkkenet på bildene ikke var ditt ^_^ Jeg må nok lese litt bedre neste gang. Men det hadde vært veldig fint å fått sett bilder av ditt kjøkken 😉

        Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s